Webshop Gimonäs klubbkläder 2023

Shopen 2023 är ÖPPEN JANUARI MÅNAD UT!
Shopen öppen till och med 31 januari, kl. 23:59. Leveranstiderna ca 10-12 veckor på grund av materialbrist. Vi kommer eventuellt att öppna shopen igen under våren för de som behöver komplettera inför sommaren.

I webbshopen ser du vilka produkter du kan beställa under fliken ”Kategorier”.
Du ser inte alla kläder i Gimonäs CK-design i webbshopen. Det kan du se under fliken ”Designs”. 

Kollektioner
Vi har i år något fler modeller att välja mellan jämfört med ifjol och Bioracer har även nya modeller för året. Designen är uppdaterad men nya sponsorer samt en svart avslutning istället för grön längst ner på tröjan. Bibsen är helsvarta. I vår shop ser ni hur designen ser ut.
 

Storlekar
Det är bra att prova ut din storlek innan beställning. Vi kommer inte anordna någon provning i år, men det går bra att använda Bioracers storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter. Guiden är en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
 
Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i storlekarna XXS, XS, S osv. och 0, 1,2  osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra.

Kontakta BIORACER om storleksfrågor.

Översättningstabell

0 = XXS
1 = XS
2 = S
3 = M
4 = L
5 = XL
6 = XXL
7 = 3XL
8 = 4XL
9 = 5XL
10 = 6XL

Om du ändrar dej innan shopen stänger
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

Bekräftelse
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angivit. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

Bytesrätt
På grund av att kläderna blir unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt.

Frågor/mer information
Vid eventuella oklarheter, frågor om storlekar, tveka inte att kontakta BIORACER på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

BESTÄLL KLÄDER
För att beställa kläder ska du logga in (om du har beställt kläder tidigare år) enligt länken, https://www.bioracer.se/se/mybioracer/?r=hThpHe0hCi eller skapa ett nytt konto på: MY BIORACER

Ny design på tröjorna 2022.
Enduro/MTB-tröjan som togs fram 2020.
Enduro/MTB-tröjan som togs fram 2020.
Bibshorts enligt 2022 års design
Bibshorts enligt 2022 års design