Webshop Gimonäs klubbkläder 2021

Shopen stängd
Shopen öppen till och med 31 januari, kl. 23:59. Kläderna levereras till klubben ca sju veckor därefter, dvs i mitten/slutet av mars.

I webbshopen ser du vilka produkter du kan beställa under fliken ”Kategorier”.
Du ser inte alla kläder i Gimonäs CK-design i webbshopen. Det kan du se under fliken  ”Designs”. 

Nyheter 2021
I år har vi tagit fram en vindtät, lätt jacka som inte blir för varm. 100 % vindtätt material framtill och ett ventilerande material baktill. Klassiskt raglansnitt, högsta YKK kvalitet på dragkedja, tre bakfickor.

Kollektioner
Professional – Fokus på träning och tävling
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.
 
Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.
 
Skillnader mellan Professional och Race Proven

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram.

 
Byxornas snitt är ”snällare” så de passar perfekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.
 
Storlekar
Det är bra att prova ut din storlek innan beställning. Vi kommer inte anordna någon provning i år, men det går bra att använda Bioracers storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter. Guiden är en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
 
Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i storlekarna XXS, XS, S osv. och 0, 1,2  osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra.

Kontakta BIORACER om storleksfrågor.

Översättningstabell

0 = XXS
1 = XS
2 = S
3 = M
4 = L
5 = XL
6 = XXL
7 = 3XL
8 = 4XL
9 = 5XL
10 = 6XL

Om du ändrar dej innan shopen stänger
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

Bekräftelse
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angivit. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

Bytesrätt
På grund av att kläderna blir unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt.

Frågor/mer information
Vid eventuella oklarheter, frågor om storlekar, tveka inte att kontakta BIORACER på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

BESTÄLL KLÄDER
För att beställa kläder ska du logga in (om du har beställt kläder tidigare år) eller skapa ett nytt konto på: MY BIORACER

Nytt för säsongen 2021; Gimonäsgul vindtät jacka!
Nytt för säsongen 2021; Gimonäsgul vindtät jacka!
Ny design på tröjorna 2020.
Enduro/MTB-tröjan som togs fram 2020.
Enduro/MTB-tröjan som togs fram 2020.
tempodräkten som även den fick ny design 2020.
tempodräkten som även den fick ny design 2020.