Bli medlem

Någonting för alla - varje dag

Inom klubben finns det alla kategorier av cyklister; nybörjare, motionärer och tävlande i elitklass. Alla är välkomna!

Träningar
Gimonäs CK består av idag tre sektioner. Landsväg, MTB/Enduro/Downhill och skridskor. Vi har träningar året runt för våra medlemmar med inomhuscykling och skridsko på Nolia på vintern och träningar alla dagar i veckan under sommarhalvåret. Inom MTB-sektionen arrangeras också ett antal träningstillfällen för barn.

Läger 2019
MTB-läger i Klimpfjäll anordnas på höstkanten och 10-12 maj är det landsvägsläger vid Höga kusten.

Motionslopp
Klubben anordnar två motionslopp varje år. I juni är det BikeBoost Gran Fondo för landsvägscyklister med start vid Volvo och i augusti/september är det BikeBoost MTB för mountainbike i I20 skogen.

Förmåner och rabatter
På Umeå Cykelsport (Kvarnstensvägen 7 på Grubbe) finns ett Parktool mekställ komplett med verktyg att låna max 2 dygn för våra medlemmar i Gimonäs CK vid uppvisande av medlemskortet. Här finns också två landsvägscyklar för uthyrning. En passar för 160-170 cm, en passar för 175-185 cm. Det kostar 200 kr (800 kr i deposition) att hyra 1-2 veckor, beroende på efterfrågan.Utöver detta finns också cykelväskor och cykelställ för uthyrning. Kontakta Umeå Cykelsport för mer information.

Vi har väldigt fina medlemsrabatter på flertalet av stadens cykelbutiker, Sigr samt Rudy Project sportglasögon samt hjälmar. Allt från 10% på cyklar, 15% på kläder till fördelaktiga priser på att hyra cykelväska för flyg.

Du får lätt tillgång till rabatterna via vårt digitala medlemskort Cardskipper som du får i mobilen.

Ansök om medlemsskap

Du blir enkelt och snabbt medlem hos oss i Gimonäs Cykelklubb genom att fylla i formuläret hos Cardskipper här nedan. Du betalar samtidigt medlemsavgiften. 

Informationsmejl

"GCKcykel" är en mailgrupp hos googlegroups avsedd för information till och mellan cyklister i Gimonäs CK. Alla medlemmar i denna grupp kan skicka meddelanden som automatiskt går ut till alla andra medlemmar i gruppen. Du är välkommen att lägga till dej i gruppen.

Stadgar

Låna ett mekställ gratis!