Bli medlem

Någonting för alla - varje dag

Inom klubben finns det alla kategorier av cyklister; nybörjare, motionärer och tävlande i elitklass. Alla är välkomna!

Träningar
Gimonäs CK består av idag tre sektioner. Landsväg, MTB/Enduro/Downhill och skridskor. Vi har träningar året runt för våra medlemmar med inomhuscykling och skridsko på Nolia på vintern och träningar nästan alla dagar i veckan under sommarhalvåret. Inom MTB-sektionen arrangeras också ett antal träningstillfällen för barn.

Läger 2020
I år arrangeras MTB-läger i Klimpfjäll på sensommaren och i maj är det ofta landsvägsläger vid Höga kusten. 2020 blir det även MTB-läger på Högbo bruk under Kristihimmelsfärdshelgen.

Motionslopp
Klubben anordnar två motionslopp varje år. den 31 maj 2020 i är det BikeBoost Gran Fondo för landsvägscyklister med start vid Volvo och i augusti/september är det BikeBoost MTB för mountainbike i I20 skogen.

Förmåner och rabatter
På Umeå Cykelsport (Kvarnstensvägen 7 på Grubbe) finns ett Parktool mekställ komplett med verktyg att låna max 2 dygn för våra medlemmar i Gimonäs CK vid uppvisande av medlemskortet. Här finns också två landsvägscyklar för uthyrning. En passar för 160-170 cm, en passar för 175-185 cm. Det kostar 200 kr (800 kr i deposition) att hyra 1-2 veckor, beroende på efterfrågan.Utöver detta finns också cykelväskor och cykelställ för uthyrning. Kontakta Umeå Cykelsport för mer information.

Vi har väldigt fina medlemsrabatter på flertalet av stadens cykelbutiker och på Sigr. Allt från 10% på cyklar, 15% på kläder till fördelaktiga priser på att hyra cykelväska för flyg.

Du får lätt tillgång till rabatterna via vårt digitala medlemskort Cardskipper som du får i mobilen när du har betalat årets medlemsavgift.

Tillfälligt erbjudande: En månad gratis träning på Nordic Wellnes!
Medlemmar i Gimonäs CK erbjuds en månads gratis träning på alla Nordic Wellnes gym i hela Sverige under våren (värde ca 400 kr)!
Du hämtar ut kortet senast 29 februari hos Joachim Hansskog på Fitness och kampsport (Östra Kyrkogatan 27 på Haga) mot uppvisande av ditt medlemsskap i Gimonäs CK i Cardskipper.-appen. Du väljer själv när under våren du vi använda din gratismånad.  Det finns 500 kort och fler har fått erbjudandet. 

I Umeå har Nordic Wellnes tre gym: nyöppnade Strömpilen,  City på Storgatan 55 och Spa på Norra Obbolavägen 129 B.
Den fria träningen gäller på gymmens bemannade tider. Vill man träna utanför dessa tider kan man köpa till ett passerkort.

Betala medlemsskap

Du blir enkelt och snabbt medlem hos oss i Gimonäs Cykelklubb genom att fylla i formuläret hos Cardskipper här nedan. Du betalar samtidigt medlemsavgiften. OBS! Du måste först godkänna villkoren innan du kommer till betalsidan.

Informationsmejl

"GCKcykel" är en mailgrupp hos googlegroups avsedd för information till och mellan cyklister i Gimonäs CK. Alla medlemmar i denna grupp kan skicka meddelanden som automatiskt går ut till alla andra medlemmar i gruppen. Du är välkommen att lägga till dej i gruppen.

Stadgar

Låna ett mekställ gratis!