Bli medlem

Någonting för alla - varje dag

Inom klubben finns det alla kategorier av cyklister; nybörjare, motionärer och tävlande i elitklass. Alla är välkomna!

Träningar
Gimonäs CK består av fyra sektioner. Landsväg, MTB/Enduro/Downhill, skridskor och barnverksamhet. Vi har träningar året runt för våra medlemmar med inomhuscykling och skridsko på Nolia på vintern och träningar nästan alla dagar i veckan under sommarhalvåret. 

Läger 2020
I år arrangeras MTB-läger i Klimpfjäll på sensommaren och i maj är det ofta landsvägsläger vid Höga kusten. 2020 blir det även MTB-läger på Högbo bruk under Kristihimmelsfärdshelgen (inställt pga Covid 19).

Motionslopp
Klubben anordnar två motionslopp varje år. Den 31 maj 2020 i är det BikeBoost Gran Fondo för landsvägscyklister med start vid Volvo (inställt pga Covid 19) och i augusti/september är det BikeBoost MTB för mountainbike i I20 skogen (inställt pga Covid 19).

Förmåner och rabatter
På Umeå Cykelsport (Kvarnstensvägen 7 på Grubbe) finns ett Parktool mekställ komplett med verktyg att låna max 2 dygn för våra medlemmar i Gimonäs CK vid uppvisande av medlemskortet. Här finns också två landsvägscyklar för uthyrning. En passar för 160-170 cm, en passar för 175-185 cm. Det kostar 200 kr (800 kr i deposition) att hyra 1-2 veckor, beroende på efterfrågan.Utöver detta finns också cykelväskor och cykelställ för uthyrning. Kontakta Umeå Cykelsport för mer information.

Vi har väldigt fina medlemsrabatter på flertalet av stadens cykelbutiker och på Sigr. Allt från 10% på cyklar, 15% på kläder till fördelaktiga priser på att hyra cykelväska för flyg.

Du får lätt tillgång till rabatterna via vårt digitala medlemskort Cardskipper som du får i mobilen när du har betalat årets medlemsavgift.

Låna ett mekställ gratis!

Betala medlemsskap

Du blir enkelt och snabbt medlem hos oss i Gimonäs Cykelklubb genom att fylla i formuläret hos Cardskipper här nedan. Du betalar samtidigt medlemsavgiften. OBS! Du måste först godkänna villkoren innan du kommer till betalsidan.