Bli medlem - Tid att betala medemsavgift 2023

Inom klubben finns det alla kategorier av cyklister; nybörjare, motionärer och tävlande i elitklass. Alla är välkomna!

Träningar
Gimonäs CK består av fyra sektioner. Landsväg i olika fartgrupper, MTB/Enduro i olika svårighetsnivåer, skridskor och barnverksamhet. Vi har träningar året runt för våra medlemmar med inomhuscykling och skridsko på Nolia på vintern och träningar nästan alla dagar i veckan under sommarhalvåret. 

Läger 
Vi arrangerar ibland MTB-läger i Klimpfjäll på sensommaren och i maj är det ofta landsvägsläger vid Höga kusten. 

Motionslopp
Klubben anordnar två motionslopp varje år. I juni är det BikeBoost Gran Fondo för landsvägscyklister med start vid Volvo och i augusti/september är det BikeBoost MTB för mountainbike i I20 skogen.

Tävlingsverksamhet
Tävlar du för Gimonäs CK har du möjlighet att ansöka om ersättning för dina tävlingsavgifter och din licenskostnad.
Läs mer om GCK:s policy och hämta ansökningsformuläret.

Hur vi uppträder och behandlar varandra

Som en del i vårt värdegrundsarbete samt som medlem i Gimonäs CK behandlar vi alla med vänlighet och respekt. Det inkluderar både oss medlemmar emellan, och andra vi kommer i kontakt med i vårt utövande. Vi dömer ingen och vi stöttar och hjälper nya medlemmar för att de ska känna sig välkomna. Alla ska känna sig trygg med att ställa frågor om man undrar över något. Under träning och tävling representerar vi Gimonäs CK och Umeå, vilket ger oss möjlighet att skapa ett gott rykte om vi uppför oss på ett bra sätt.

I ungdomsverksamheten är en av de viktigaste målen att ungdomar ska känna trygghet och glädje i den sport de utövar. Vi som vuxna ska stötta samt hjälpa barn och ungdomar att stärka sin självkänsla och fokusera på de positiva sakerna.

Förmåner och rabatter
Umeå Cykelsport
Här (Skiftesvägen 6 på Grubbe) finns två landsvägscyklar för uthyrning. En passar för 160-170 cm, en passar för 175-185 cm. Det kostar 200 kr (800 kr i deposition) att hyra 1-2 veckor, beroende på efterfrågan. 

BY BIKE
15% på utrustning och kläder
10% på cyklar
Detta gäller tillsvidare och på ordinarie priser. Kan varier pga tillgång på produkter.

Sigr
(Vid utvalda tillfällen rabatter på deras webbplats www.sigr.cc)

Team Sportia
Uppdateras inom kort.

Du får lätt tillgång till rabatterna via vårt digitala medlemskort i Cardskipper som du får i mobilen när du har betalat årets medlemsavgift. Medlemskortet visas för att få rabatterna.

Betala medlemsavgiften 2023

Du blir enkelt och snabbt medlem hos oss i Gimonäs Cykelklubb genom att fylla i formuläret hos Cardskipper här nedan. Du betalar samtidigt medlemsavgiften. 200 kronor för vuxen och 100 (+200 i träningsavgift inkl. tröja) kronor för barn/ungdom. Du måste fylla i formuläret även om du är medlem sedan tidigare år. Ingen betalning via Bankgiro eller swish! OBS! Du måste först godkänna villkoren innan du kommer till betalsidan. Kom ihåg att scrolla längst ner i formuläret för att få upp rutan med "godkänna villkor".