Bli medlem

Någonting för alla - varje dag

Inom klubben finns det alla kategorier av cyklister; nybörjare, motionärer och tävlande i elitklass. Alla är välkomna!

Träningar
Gimonäs CK består av idag tre sektioner. Landsväg, MTB/Enduro/Downhill och skridskor. Vi har träningar året runt för våra medlemmar med inomhuscykling och skridsko på Nolia på vintern och träningar alla dagar i veckan under sommarhalvåret. Inom MTB-sektionen arrangeras också ett antal träningstillfällen för barn.

Läger 2019
MTB-läger i Klimpfjäll anordnas på höstkanten och 10-12 maj är det landsvägsläger vid Höga kusten.

Motionslopp
Klubben anordnar två motionslopp varje år. I juni är det BikeBoost Gran Fondo för landsvägscyklister med start vid Volvo och i augusti/september är det BikeBoost MTB för mountainbike i I20 skogen.

Förmåner och rabatter
På Umeå Cykelsport (Kvarnstensvägen 7) finns ett Parktool mekställ komplett med verktyg att låna max 2 dygn för våra medlemmar i Gimonäs CK vid uppvisande av medlemskortet.

På Umeå Cykelsport har föreningen två landsvägscyklar för uthyrning. En passar för 160-170 cm, en passar för 175-185 cm. Det kostar 200 kr (800 kr i deposition) att hyra 1-2 veckor, beroende på efterfrågan.

Vi har väldigt fina medlemsrabatter på flertalet av stadens cykelbutiker, Sigr samt Rudy Project sportglasögon samt hjälmar. Allt från 10% på cyklar, 15% på kläder till fördelaktiga priser på att hyra cykelväska för flyg.

Du får lätt tillgång till rabatterna via vårt digitala medlemskort Cardskipper som du får i mobilen.

Ansök om medlemsskap

Du blir enkelt och snabbt medlem hos oss i Gimonäs Cykelklubb genom att fylla i formuläret hos Cardskipper här nedan. Du betalar samtidigt medlemsavgiften. 

Informationsmejl

"GCKcykel" är en mailgrupp hos googlegroups avsedd för information till och mellan cyklister i Gimonäs CK. Alla medlemmar i denna grupp kan skicka meddelanden som automatiskt går ut till alla andra medlemmar i gruppen. Du är välkommen att lägga till dej i gruppen.

Stadgar

Låna ett mekställ gratis!